Fokus på 2014

Publicerad 2013-12-31 14:38:00 i Gott & Blandat,

 
Nu har jag knåpat ihop mina nyårslöften, ganska tråkiga men två av dem är väldigt välbehövliga och den 3:e gör jag för att lära mig något nytt. 
 
1. Träna för att må bra = Detta nyårslöftet hade jag förra året också och jag har lyckats hålla det väldigt bra. När jag spelade handboll så tränade jag 12 pass i veckan vilket resulterar i en öm och trött kropp. När jag slutade spela handboll blev det istället att jag inte tränade någonting för jag förstod inte riktigt varför jag skulle träna om jag inte kan spela handboll. Nu har jag tänkt om, min kropp mår bäst av träning och huvudet fungerar som bäst när jag motionerat. Nu för tiden håller jag mig till 1-2 hårda pass i veckan och 30 minuters promenad varje dag, vilket passar mig bra och får mig att presetera och hinna allt jag skall göra. 
 
2. Använda kameran står som numer två. Jag är en person som hela tiden vill utvecklas och bli bättre. Jag har som nyårslöfte att lära mig min kamera bättre och ta fler bilder för jag tycker det är väldigt roligt men ger mig sällan tid till att göra sånt, därför står det med på min lista. 
 
3. Vara ledig 1 dag i veckan. Ni som känner mig vet att jag sällan är ledig, är det inte det ena så är det de andra och tillslut säger kroppen i från. Jag kommer att från och med nu planera in 1 dag i veckan som jag skall vara helt ledig, alltså inga måsten. 
 
Nu har jag berättat om mina löften, mina fokuserar de kommande året på att jag skall må bra, vad har ni för nyårslöften?

Decemberbilder

Publicerad 2013-12-31 10:01:00 i Gott & Blandat,

 
1. Förstår varför han älskar mig.. // 2. Julafton // 3. Första dagen på praktiken. // 4. Before & After game, Frölunda - Brynäs 28 dec.

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela