Inte långt kvar..

Publicerad 2013-11-13 16:23:00 i Gott & Blandat,

Skolan börjar gå mot sitt slut och för att vara mer exakt har jag 8 dagar kvar i skolan och det känns ju helt underbart. Än kan jag inte titulera mig som projektledare, jag har ett halvårs praktik innan dess och det skall bli så roligt och jag längtar, jag har längtat sen jag började skolan igen sen efter sommaren.
 
 
Nu skall jag snöra på min mina fina skor och köra ett hårt och svettigt pass med alla flickvänner i Frölunda. När jag tänker tillbaka till vilken träningsnarkoman jag var tidigare förstår jag inte hur jag fick ihop det, 12 pass i veckan! Numera har jag svårt att motivera mig till två pass i veckan, det där med att träna för att bli "snygg" har aldrig varit min grej. Träna för att bli bättre eller bäst det, där emot det är mer min grej. 
 

Apple-familjen!

Publicerad 2013-11-01 16:25:20 i Gott & Blandat,

Min lilla apple-familj som gör mitt liv ganska mycket enklare. Min lilla air har underlättat min skolgång till tusen, allt från att göra budgeter till att underhålla mig när vissa föreläsare inte lyckas göra det. Är ni PC eller Mac-människor? 
 
Ikväll blir det mys med min "riktiga" familj, det blir hockey och tacomys idag igen, men det är så gott att det knappast går att tröttna på. Frölunda möter Leksand idag så idag sitter vi bänkade framför dumburken och håller tummarna. 
 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela