Högt ISO ger högt brus...

Publicerad 2013-10-31 13:31:00 i Gott & Blandat,

Högt ISO ger högt brus, precis som på min bild ovan..
 
Igår var jag ju som sagt på en grundkurs i foto. Trots att jag ägt min kamera i snart två år har jag fortfarande inte koll på bländare, ISO och slutartid, tills igår då vill säga. Eftersom vädret talar emot mig idag till att öva ute blir det ett perfekt tillfälle ikväll då Sigge får agera modell. Det kan ju bara sluta med succé, även om jag inte får till inställningarna så har jag åtminstone ett fint motiv att fota, kul!

En bra start på morgonen..

Publicerad 2013-10-31 10:25:50 i Gott & Blandat,

Mycket bättre start på morgonen går väl inte att få, knäckebröd och avokado är min absoluta favorit till frukost., synd att det skall vara så förbannat svårt att hitta den där perfekta avokadon bara. Idag fylls dagen med jobb, plugg och träffa Robin, Frida och Sigge, helt klart veckans höjdpunkt!

Fotokurs!

Publicerad 2013-10-30 08:32:36 i Gott & Blandat,

Idag blir det jobb i några timmar. Därefter skall jag och Nicklas lillasyster på en fotokurs, som jag längtat efter det och nu äntligen. Jag har haft ganska lite tid över det senaste nu och när jag lämnade in examensarbetet i måndags tänkte jag att det blir ett utmärkt tillfälle att göra den idag då jag inte har några skolprojekt just nu. Spännande! Vad skall ni hitta på idag? 
 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela