Favoritpizzan!

Publicerad 2014-04-30 20:35:11 i Gott & Blandat,

Vilken Valborg vi fick, inte som vi hade planerat direkt. Planerna var en mysig middag på en restaurang vid avenyn med våra fina vänner och sen titta på cortegen. Istället blev det fram och tillbaka till affären för min del och köpa blåbärssoppa, resorb, vitt bröd och allt som är bra för magen när magsjukan eller matförgiftning drar igång. Vad gör man inte för kärleken, stackarn! 
 
Jag tror själv att jag är immun mot magsjuka, det sägs ju att vissa är det och jag tror jag är en av dom (peppar, peppar ta i trä). Jag har aldrig varit magsjuk och hoppas inte åka på det heller. Nu har det äntligen börjat lugna ner sig så nu skall jag ner och köpa min favoritpizza, den hittar ni på plantagegatan 11. Kan ni gissa vilken det är? ;)
 
Pizza Lasu31 hittar ni på restaurang Ombra på plantagegatan 11. Mums!
 
 

Dom lockarna!

Publicerad 2014-04-29 16:14:22 i Gott & Blandat,

 
Alltså, den här lille killen får mig att smälta! 
 
Igår efter jobbet åkte jag och N hem till Frida (hennes blogg hittar ni här) och Robin. Korvgrillning och mumsig kladdkaka på menyn, det är så underbart att man kan sitta ute på kvällarna utan att frysa. De var ett tag sedan nu vi sågs så vi hade mycket att ta igen, som att krama och gosa med Sigge! 

Borta bra, men hemma bäst!

Publicerad 2014-04-27 18:15:01 i Gott & Blandat,

 
Borta bra men hemma absolut bäst! N´s efterlängtade kebabpizza är slukad, kylen är fullproppad och vi är åter i vardagen. Jag har plockat fram datorn och min kalender för lite veckoplanering och är nu redo för måndag, ny vecka och nya möjligheter. I veckan har jag ett spännande frukostseminarium att se fram emot och annat roligt jobb! Vad händer för er i veckan? 
 
Förresten, va kul att så många nya hittat hit! Välkomna :)
 
 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela