Tillbaka i vardagen!

Publicerad 2014-08-31 11:31:02 i Gott & Blandat,

Bild av: pucksnack.com
 
Gothenburg Hockey weekend är i fullgång och idag spelar Frölunda mot Lugano. 
Riktigt bra pris på biljetterna nu också så passa på, biljetter hittar du här! Matchen spelas klockan 16.00 i Frölundaborg idag.
 
Nu är vardagen igång på riktigt och med riktigt menar jag givetvis hockeyvardagen. Två matcher i helgen, två matcher i veckan och veckan därpå är det seriestart, kul! Tiden går fort och den underbara sommaren lider mot sitt slut. Jag ser fram emot hösten, jag har massa spännande och roligt inplanerat bland annat en resa och givetvis flytten! Jag drömmer mig bort och planerar vart allt skall stå och vad som behövs köpas nytt. Så roligt.
 
 
 

Den rätta magkänslan!

Publicerad 2014-08-31 09:26:03 i Gott & Blandat,

Favoritfrukosten just nu, turkisk yoghurt med honung, varma hallon och nötter. Mumma!
 
God morgon på er, 
 
Frukosten ligger i magen och jag är redo för en dag med städning.. och hockey såklart! 
Under tiden jag vart bort från bloggen och Nicklas också för den delen så passade jag på att köpa oss en större lägenhet, så när N kom hem från Schweiz var papprena påskrivna och vi flyttar i oktober. Äntligen förstår jag den där magkänslan alla pratar om när man skall köpa nytt, "det skall kännas rätt i magen"var de många som sa till mig och jag förstod ingenting tills vi såg den här lägenheten. Så nu är det fullt upp med städ för imorgon är det visning på vår lägenhet, spännande! 
 

Den där brunchen!

Publicerad 2014-08-23 17:47:06 i Gott & Blandat,

 
 
 
En av de bättre bruncherna jag ätit faktiskt. Fantastiskt god mat och härlig sällskap. Nu blir det fix här hemma innan mina svärföräldrar kommer hit för hockey och sen midnattsloppet. Heja heja!

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela