Det är över

Publicerad 2014-02-23 22:20:37 i Gott & Blandat,

Det har blivit mycket tv-tittande senaste veckorna, och i vanliga fall ser jag aldrig på tv. Nu är OS över och det kommer kännas otroligt tomt nu på dagarna. Både jag och älskar idrott och vi har följt det mesta nu under OS (Förutom hockeyn för min del). 
 
Sveriges alla idrottare har ju presterat fantastiskt bra och jag är så imponerad vad man är kababel till att göra. Då tänker jag framförallt på skidåkarna, så vältränade, så starka fysiskt & psykiskt - fantastiska. Tänk om lagidrott hade lite mer av den kunskapen kring individuell träning som de har, samma med friidrottare. Det är synd att många tränare inom lagidrott fokuserar så otroligt mycket på laget istället för individen, framförallt i ung ålder. Jag tror att de hämmar utveckling och lagspelare som är äldre skulle kunna vara så mycket bättre.

härlig söndag..

Publicerad 2014-02-23 20:40:06 i Gott & Blandat,

Det känns som att de flesta i min närhet vänner/släkt/ familj fyller år i februari eller i september. Det blir oftast två väldigt dyra måndaer för mig som är fullproppade med god mat, sötsaker och trevligt häng på familjen.

Idag fyllde Nicklas syster år och min kusin (vad är oddsen på det?) så idag har det blivit kalas, god mat och givetvis hockey. Jag har hållt mig undan hockey så mycket det bara går, men idag gick det inte att undvika då storbildsskärmen smälldes upp under kalaset. Synd för Sveriges landslag och synd om Bäckström, känner så för honom.

 
 
 
 
 

Vad denna kväll bjuder på..

Publicerad 2014-02-21 18:03:31 i Gott & Blandat,

Grabbarna har middag med en sponsor ikväll och då lyxar dom till det för oss damer och skickar iväg oss på tre-rätter middag för oss själva. Jag är galet danssugen så kanske att de blir en runda på stan för oss brudar. Vi får se vad kvällen bjuder på! Tjing tjing!

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela