Fredagsmys!

Publicerad 2014-01-24 20:30:52 i Gott & Blandat,

Frekvensen på mina blogginlägg är mycket blandat just nu, jag går från tankar att jag kanske är för gammal för det här och i banor om att lägga ner det här med bloggandet. Men samtidigt tycker jag det är väldigt roligt och det är kul att se att det är så många som besöker mig varje dag (kanske är det tecknet som gör att jag inte skall sluta). 
 
Har precis fått i mig en smarrig middag, jag brukar sällan gå ut och unna mig mat när jag är själv hemma. Men efter månader av slit och inte en ledig helg på snart två månader så kände jag att det var dags. N åkte till Leksand tidigare idag och kommer hem på lördags natt, jag har blivit bortskämd den senaste tiden med att ha honom hemma. Jag ser hellre att de är borta flera dagar i rad på vardagarna än helgerna, men å andra sidan helg för dom skulle ju lika väl kunna infinna sig på en tisdag. 
 
Lite sushi och handboll på tv, en helt ok fredagskväll trots utan min man här hemma!

Innan vi somnar

Publicerad 2014-01-19 21:26:30 i Gott & Blandat,

 
Alltså, hade jag inte haft N i mitt liv hade jag lätt varit kär i någon av dessa killarna. Jag har aldrig tittat på serier innan tills vi började titta på den här på kvällarna. Nu är vi besatta både jag och N och vi ser den nästan varje kväll innan vi somnar. Suits heter den, för er som funderar på att se den, gör det, för er som inte ens har tankarna på att följa denna serien, gör det ni kommer inte bli besvikna!
 
Följer ni någon serie? Berätta i kommentarsfältet vilken som är er favoritserie.
 

Den där missuppfattningen..

Publicerad 2014-01-19 20:34:17 i Gott & Blandat,

 
Grattis till graviditeten fick jag häromdagen på facebook och jag förstod ingenting.. Har jag blivit tjock var min först tanke men sen fick jag snabbt svar att h*n hade läst på bloggen och då slog det med.. Min veckoplanering har uppfattats som att jag är på smällen (Här, kan ni läsa mitt inlägg)...
 
Jag fick mig ett härligt skratt och inser nu att jag skrivit mycket luddigt & oklart, jag är alltså inte på smällen och har inga planer på att bli det på ett tag heller, så nu kan ni sluta undra över det ni som har tänkt samma tanke. 
 
Annars då, jag har blivit frisk igen och känner mig pigg som aldrig förr, så pigg att jag skall snöra på mig de gamla dojorna igen och skall känna om jag har något kvar i ben och slägga imorgon klockan 18.00 igen. Förväntar mig att jag knappt kommer kunna röra mig på tisdag morgon.

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela