Sol & bad

Publicerad 2014-07-21 15:21:00 i Gott & Blandat,

Underbara dagar på landet. 
 
Ärligt talat så finns det nog ingen utomlandssemester som slår det här stället. Den här utsikt gör mig knäsvag och jag får ett lugn i hela kroppen som jag inte får någon annanstans, jag kopplar bort från precis allt. Jag har spenderat helgen här tillsammans med mina föräldrar, svärföräldrarna, min sambo och min bästa vän, en perfekt kombo. Ätit god mat, badat, solat, vunnit i boule (som nog tog riktigt hårt på min man denna gången) och bara njutit. Underbara dagar helt enkelt! Nu blir det några dagar med jobb innan vi får se vad helgen har att erbjuda.
 

Underbara kvällar i Sverige!

Publicerad 2014-07-18 11:43:00 i Gott & Blandat,

 
Alltså, jag kan inte riktigt få nog utav kvällarna här hemma i Sverige. Trots att jag jobbar gör det ingen, det känns ändå som att jag är ledig eftersom vi tar vara på kvällarna så bra. 

Igår var vi bjudna till N´s päron på lite mat efter jobbet, lyx att få grillat. Därefter hämtade vi upp våra vänner och tog oss ett kvällsdopp. Känslan av att ta på sig träningsoverallen efter man badat är oslagbart, finns nog ingen bättre känsla. Jag blir lite förvånad över mig själv över hur modig jag blivit vad det gäller att bada, jag brukar tycka det är alldeles för kallt för att bada i Sverige, men nu tar jag smällen efter jag hoppat i plurret och hackar tänder tills värmen i kropen kommit tillbaka. 

Senaste från instagram.

Publicerad 2014-07-17 16:35:00 i Gott & Blandat,

 
1. Love // 2 Bästa salladen i hela Göteborg // 3. Lady in red // 4. Mini-pingis hemma, jag vann // 5. En fantastisk kväll på räkbåten - trubaduren. // 6. Strax innan N lyckades spy i flum-ride // 7. Midsommar-tjejen // 8. Smack! // 9. Slutade med att N fick göra min midsommarkrans som lyckades bli väldigt fin efter att han tog över.
 
På instagram hittar ni mig under; Fridasmoln
 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela