Sommartider!

Publicerad 2014-06-26 19:00:19 i Gott & Blandat,

Foto: Michael Hansson
 
Två veckor har nu gått sen jag tog examen och blev färdigutbildad projektledare, midsommar har firats och härliga sommarkvällar har spenderats i soffan med vänner och fotboll. Allt blir så mycket roligare nu under sommaren, energin är på topp och jag är så glad!
 
Midsommar var som vanligt helgrym och håll till godo så kommer det härliga bilder från den helgen!
 
 
 
 
 
 

Missa inte, söndagen den 15/6.

Publicerad 2014-06-14 10:45:00 i Evenemangskoll,

Bild: Här

Imorgon nalkas det handbollsfest i Scandinavium, EM-kval och VM Play-off för våra svenska hjältar. Damerna tar emot Schweiz i en EM-kval match och herrarna möter därefter Rumänien i en direkt avgörande VM Play-off match. För mer information om biljetter och hålltider, besök hemsidan här.

En dröm

Publicerad 2014-06-14 10:26:00 i Gott & Blandat, Träning, Mat & Hälsa,

 
Frukosten är slukad och morgonpromenaden är gjord och jag är nu redo för att se vad den här lördagen har att erbjuda.

Troligtvis blir det någon fotbollsmatch på TV. Som alla flickvänner (och singlar) där ute nog har märkt så har fotbolls VM börjat, jag har absolut ingenting emot det. Jag tycker det är roligt och jag upplever det "skönt" och rogivande att se på fotboll. Jag slappnar av på ett sätt jag inte brukar göra och min krativa hjärna börjar jobba. Sen är det ju ett arrangemang som är coolt att ta del av i den mån man kan, i mitt fall från soffan eller på någon restaurang med vänners sällskap, och det klagar vi inte på. En dag skulle jag själv vilja vara med och arrangera ett idrottsevenamng i den klassen, det är en av mina högst drömmar och mål.

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela