Ett gott mellanmål!

Publicerad 2014-03-31 18:00:00 i Träning, Mat & Hälsa,

 
Hemma efter ett roligt träningspass, det är kul att jag fått motivationen till att träna igen. Alltså, ingen elitsatsning utan måbra träning, som gör att jag känner mig piggare på dagarna. 
 
Något jag fått dille på är bananpannkakor och massa god frukt! (Bra att få dille på det och inte massa choklad som det oftast brukar vara för min del). Men i vilket fall, bananpannkakor funkar alldeles utmärkt för min del som mellanmål. Första gångerna jag försökte mig på att steka dessa omtalande pannkakorna såg det ut som en 3-åring gjort dom. N skrattade bara och ville helst inte smaka, men han var så illa tvungen. Nu har jag kommit på grejen (med hjälp av en vän, hade förmodligen aldrig testat att göra dom igen annars), det är lägre värme och en klick kvarg i som är trixet. Enkelt & gott, testa!

Underbara söndag!

Publicerad 2014-03-30 20:07:10 i Gott & Blandat,

 
 
 
 
 
Hur kan jag inte ha upptäckt denna platsen förens efter 3,5 år? Underbart ju. Njuta av Göteborg på bästa sätt. Här kommer jag definitivt hänga en del kvällar under sommaren. 
 
Efter promenad genom slottskogen mötte jag upp min man för lite lunch, det blev en sallad som vi tog med oss upp till utkiksplatsen (jag var bara tvungen att visa N detta stället). Han var väl inte lika förtjust i det som mig, men det var ändå mysigt! Nu laddar jag om för en härlig, spännande och utmanande vecka. Om 2 veckor skall jag hålla i en liten presentation, så jag tänkte börja spåna på den! Roligt!

Hej Göteborg!

Publicerad 2014-03-30 15:34:50 i Gott & Blandat,

Godmorgon Världen och Göteborg!
 
Hade en strålande morgon idag med mina två vapendragare från barndomen. Ethels, god frukost och en promenad till Masthuggskyrkan. Jag blev så förälskad i utsikten så jag var tvungen att ta med mig Ndit, vi åkte dit senare med en filt och en god sallad till lunch. 
 
 
 
 
 
 
Göteborg är så vackert!
 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela