Uppladdning!

Publicerad 2014-11-16 10:17:59 i Gott & Blandat,

 
Godmorgon! 
 
Nästan som förr, bara att då åt jag spaghetti och köttfärsås vid 11,30 och att matchen spelades på lördagar. Annars samma tränare och några från samma lag sen tidigare. Hejarklacken den är också den samma, mamma, pappa, mormor och Nicke när han hinner. Han skulle försöka hinna till denna matchen också, men vi får se. Med tanke på hur många matcher det blivit för mig på läktaren i en ishall så känns det som han har lite att ta igen.
 
Jag har börjar lira handboll igen, i div 5. Träning en gång i veckan (som tyvärr sällan blir av) och en match i veckan. Passar mig utmärkt nu när jag jobbar väldigt mycket. Det är min gamla tränare CK som dragit ihop ett gäng igen, alla har spelat tidigare fast i olika serier och det är riktigt roligt. Just nu ligger vi 2:a i serien efter tre spelade matcher, alla vunna. Så idag hoppas vi på att gå om laget som ligger 1:a i serien som har en poäng mer och två mer spelade matcher. Ja ni hör ju, tävlingsinstinkten kommer fram på en gång. 
 

Spökboll

Publicerad 2014-11-15 19:59:00 i Gott & Blandat,

 
 
Klockan 10:00 idag stod det här grymma gänget redo i en gympahall för en timmas spökboll. SPÖKBOLL, ja ni läste rätt - det var precis vad vi gjorde. Favoriten från skolåren. Varje lördag framöver är det inbokat, hela 17 brudar var vi som hängde på låset imorse när det var dags, och så roligt det var. 
 

Insta senast ♥

Publicerad 2014-11-01 16:06:00 i Gott & Blandat,

 
1. Fika på Armans // 2. Där han hör hemma, lagar Nicke special // 3. Liten fil- och boxsamling // 4. Apelsin- och ingefära tider nu! // 5. Upp, upp och iväg. // 6. Vuxengrejer - hockey och hemförsäkringar! // 7. Handboll it is. // 8. Frukost på Arman´s såklart! // 9. Movember! //
 
Fridasmoln på instagram!

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela