Kampen om matsalsbord!

Publicerad 2014-10-30 17:45:00 i Gott & Blandat, Livet,

 
Movember fortsätter! 
 
Match ikväll mot Växjö, det blir tufft men jag tror på vinst och håller tummarna. Idag ger jag mitt stöd från soffan, imorgon hoppas jag verkligen att jag är frisk och kan gå till jobbet! Att vara sjuk är det värsta jag vet, kryper i hela kroppen på mig att vara hemma - tur att jobb kan skötas hemifrån nu för tiden. 
 
Ikväll är N matchens profil, ni hittar han i Fans Corner efter matchen, så gå dit och tjingsa på honom. För er som lyssnade på podden - matsalsbord är inhandlat och ni kan ju gissa vem som vann den kampen ;).

Movember!

Publicerad 2014-10-29 17:47:46 i Gott & Blandat,

Bild: shl.se
 
Enda gången man har tid att skriva är när man ligger hemma runt snorpapper och lungorna utanför sin kropp. 
Japp, jag lyckades inte hålla mig borta från förkylningarna som sprids som en löpeld just nu. Värsta tiderna någonsin på året. Människor som får för sig att det är okej att sitta på vagnen och hosta en rakt i nacken - inte ok.
 
Egentligen var det väl en tidsfråga, trots puss på munnen förbud här hemma så fick jag det ändå. N brukar ju vara förkyld under hela hockeysäsongen så han är van men jag, jag blir ju aldrig sjuk. Som jag så fint försöker intala mig själv. 
 
Men nu knapras det ingefära och dricks te med honung i mängder, så nu skall jag bli frisk! Igår var movember matchen och jag hoppas att alla supportrarna hade spenderarbyxorna på och att Frölunda lyckades samla ihop riktigt mycket pengar som går till kampen mot prostatacancer!

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela