Jackor för 1 kr/styck

Publicerad 2014-09-09 21:08:00 i Gott & Blandat,

 
 
Städningen fortsätter här hemma och dessa jackorna bara hänger i min garderob utan att användas. Synd för det är fina jackor. Jackorna ligger ute på tradera för 1 kr styck just nu om någon av er skulle vara intresserade. Länk hittar ni nedan. 

1. Odd Molly - Min fina Odd Molly jacka. Storlek 1 (34/36). Länken till jackan hittar ni här <--

2. Brun skinnjacka - Säljer min bruna skinnjacka, strl S, mycket fint skick, endast använd 1 gång. Länk, här! <--

3. Svart skinnjacka - Använd 1 gång, strl S. Länk hittar ni här  <--

Believe in yourself!

Publicerad 2014-09-09 19:32:00 i Gott & Blandat,

Bild från Linked In 
 
De senaste månaderna har varit mer än kaosartade för mig. Det har helt enkelt vart för mycket i min hjärna, ibland bara det blir så. Jag har en förmåga att aldrig stänga av jobbet, på gott & ont så detta tillsammans med ett lägenhetsköp har gjort att min hjärna gått på högvarv i cirka en månads tid nu. Men nu börjar det klarna. Lägenheten är köpt, vår lägenhet är såld, alla papper är fixade, vi har börjat packa så nu känns de härligt igen. Och dessutom skall jag få en ny, fin whiteboard på mitt kontor så att jag kan göra långa fina TO-Do list. Snart så, är jag på banan igen, heja mig!

Ny kamera?

Publicerad 2014-09-08 18:23:00 i Gott & Blandat,


Någon som skulle vara intresserad av en kamera? 
 
Nu under flyttstädet hittade jag den här fina kameran som jag köpte för 1 år sedan och jag har bara använt den en gång, vilket är synd för en sån fin kamera. Det är en Canon Ixus 240 HS, den är i nyskick, har touchscreen, går att koppla upp på Wifi för att föra över bilderna till datorn. Hör av er på bjorkroth.frida@gmail.com om ni skulle vara intresserade, säljer den för 1000 kr nypris 3200 kr.
Kan både skickas via posten eller mötas upp i centrala Göteborg. 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela