Träningsblogg?

Publicerad 2015-04-08 10:40:32 i Gott & Blandat,

 
Man kan ju tro att detta gått och blivit en träningsblogg, det har det inte. Precis hemkommen efter ett pass, idag blev det kondition (ni läste rätt) men inte så mycket mer än det. Som jag skrivit tidigare är kondition det tråkigaste att träna, enligt mig. Det blev 30 minuter på löpbandet, sen var tanken att köra ett hårt benpass men pga trötthet samt dåligt utbud i gymmet av stänger, fria vikter och plats så blev det ett lättare benpass och ett fåtal övningar. 

Ikväll är det match, den skall vi alla tjejerna se på en restaurang tillsammans och göra liv ifrån oss. Men innan dess kommer Elin hit en sväng med sin lilla dotter Elise som jag inte träffat än, åh så gosigt!!
 

Att slänga ihop något..

Publicerad 2015-04-07 13:26:43 i Gott & Blandat,

 
Herregud, just nu levererar jag gång på gång i köket. N har lite att ta igen efter säsongen är slut, som jag hoppas håller på några veckor till! Idag "slängde" jag ihop en sallad (som vanligt när jag gör något planeras det in i minsta detalj i förväg) på ruccola, bladspenat, jordgubbar,äpple, avokado, salami och halloumi. Mums! 

Ni som känner mig vet att jag inte är någon mästerkock direkt och intresset finns inte riktigt där. Men nu det senaste har du börjar krypa fram mer och mer och jag börjar tycka det är riktigt kul vid spisen. Mindre kul att städa, men det får den göra som inte lagar mat, right?


.

Publicerad 2015-04-07 10:15:44 i Gott & Blandat,

 
Efter varje slutspelsmatch vaknar jag upp dagen efter med en känsla att vara lite lätt bakfull, vilket jag absolut inte är! Det är så mycket spänningar som släpper efter matchen och man går runt i en liten bubbla där vi tjejer som sitter tillsammans hetsar upp varandra under matcherna. Phuu! 

Nu kom jag precis hem från min morgonträning, mina armar värker redan. Jag börjar bli lite rastlös nu här hemma på dagarna så nu funderar jag på att öka träningsdosen till två gånger om dagen istället.  

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela