Träning ger färdighet, right?

Publicerad 2015-08-31 21:05:13 i Gott & Blandat,

Måndag, helt klart bästa dagen på veckan! Vi pratade om det på lunchen idag och jag är seriös, min kollega trodde att jag skojade. För att inte låta allt för nördig så la jag till att jag skämtade (fast jag inte gjorde det)

Jag fortsätter träna på golfen, det går sådär varannan gång nu. Vi var ute och slog lite bollar efter jobbet jag och N, ibland är det vansinnigt svårt att inte skrika ut varje svordom som man tänker på men det är strängt förbjudet har jag fått förklarat till mig. Ibland går det inte att hålla inne och då slinker du ut ett och annat fullt ord som beskriver hur förbannad jag är på bollen och att jag helst vill kasta klubborna åt pipsvängen. Imorgon är jag ledig, planerna är att åka ut och träna lite till. 
 
I brist på bilder så bjussar jag på denna alldeles för pixliga telefonbild från en sommarkväll!

Nu är det höst, eller?

Publicerad 2015-08-28 17:24:16 i Gott & Blandat,

 
Veckorna springer förbi just nu, jag känner att jag har alldeles för få timmar på mitt dygn och hinner inte med allt jag vill göra. Som vanligt! Dagarna fylls med jobb, kvällar och helger också och ibland får jag säga till mig själv och skriva in i min kalender LEDIG för att inte glömma av att tänka på annat. Men för min del gör det inget, jag älskar det jag gör och det är ju lycka! 

Ikväll spelar Frölunda sin andra match i Champions Hockey League, första vann dom mot engelska laget Sheffield och idag håller jag tummarna för kvällns match mot JYP. heja heja!
 
Under sommaren blir man så bortskämd med lediga kvällar och helger, men nu börjar det igen. I kväll spelar N och imorgon har fans day (läs mer här), på söndag jobbar jag och veckan framöver är laddad med jobb och sen åker N på roadtrip England-Finland i fem dagar. Men det var härligt så länge det varade. Nu är vi laddade för en spännande och rolig höst! (förlåt till er som fortfarande tycker att de är sommar men när första träningsmatchen går igång då är det höst för mig, hehe!)

Någon som skall till borgen ikväll? 

#blåserbort

Publicerad 2015-08-17 12:29:00 i Gott & Blandat,

Vackra fiskebäck!
 
Efter att jag lämnat av N på träningen imorse tog jag mitt pick & pack och åkte ner till Fiskebäck. Väderappen på telefonen visad 26 grader och strålande sol, den glömde dock att visa att det blåste storm. Så där satt jag ensam på en klippa men några pensionärer i havet som sällskap.
 
Jag pinade mig 1 h innan jag förstod att här kan jag inte ligga och hacka tänder, då åkte jag mot Stadium istället för att leta efter ett par snygga och bekväma skor. Dessa nedan blev jag väldigt förtjust i, jag vill ha ett par snygga skor, bekväma och som inte ger mig skoskav. 
 
Vad tycker ni?
 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela