Nu är det höst, eller?

Publicerad 2015-08-28 17:24:16 i Gott & Blandat,

 
Veckorna springer förbi just nu, jag känner att jag har alldeles för få timmar på mitt dygn och hinner inte med allt jag vill göra. Som vanligt! Dagarna fylls med jobb, kvällar och helger också och ibland får jag säga till mig själv och skriva in i min kalender LEDIG för att inte glömma av att tänka på annat. Men för min del gör det inget, jag älskar det jag gör och det är ju lycka! 

Ikväll spelar Frölunda sin andra match i Champions Hockey League, första vann dom mot engelska laget Sheffield och idag håller jag tummarna för kvällns match mot JYP. heja heja!
 
Under sommaren blir man så bortskämd med lediga kvällar och helger, men nu börjar det igen. I kväll spelar N och imorgon har fans day (läs mer här), på söndag jobbar jag och veckan framöver är laddad med jobb och sen åker N på roadtrip England-Finland i fem dagar. Men det var härligt så länge det varade. Nu är vi laddade för en spännande och rolig höst! (förlåt till er som fortfarande tycker att de är sommar men när första träningsmatchen går igång då är det höst för mig, hehe!)

Någon som skall till borgen ikväll? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela