Träning ger färdighet, right?

Publicerad 2015-08-31 21:05:13 i Gott & Blandat,

Måndag, helt klart bästa dagen på veckan! Vi pratade om det på lunchen idag och jag är seriös, min kollega trodde att jag skojade. För att inte låta allt för nördig så la jag till att jag skämtade (fast jag inte gjorde det)

Jag fortsätter träna på golfen, det går sådär varannan gång nu. Vi var ute och slog lite bollar efter jobbet jag och N, ibland är det vansinnigt svårt att inte skrika ut varje svordom som man tänker på men det är strängt förbjudet har jag fått förklarat till mig. Ibland går det inte att hålla inne och då slinker du ut ett och annat fullt ord som beskriver hur förbannad jag är på bollen och att jag helst vill kasta klubborna åt pipsvängen. Imorgon är jag ledig, planerna är att åka ut och träna lite till. 
 
I brist på bilder så bjussar jag på denna alldeles för pixliga telefonbild från en sommarkväll!

Kommentarer

Postat av: Emely

Publicerad 2015-09-03 19:14:29

Jag tycker också måndagar är helt OK. Man är fortfarande utvilad och laddad från helgen. Sen blir man tröttare och tröttar tills lördagsmorgon :)

Svar: Ja men eller hur, allra tröttast är jag på kvällarna onsdag-fredag och somnar innan kl. 21:00 i soffan, så trevlig är jag! haha
Fridas moln...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela