Veckans Bästa vs Sämsta

Publicerad 2015-08-16 21:07:00 i

Svårt att välja ut veckans bästa, men får nog säga dessa två tillfällen..

- Första kvällsdoppet i sisjön för i år (första badet i Sverige för i år dessutom). Det fick vänta hela sommaren men tillslut fick jag det gjort, det var kallt. Enligt alla ungar runt om så var det "svinvarmt", dom ljög! Men bara känslan att kunna åka ner till vattnet utan att frysa, bada och sedan ta på sig en varm träningsoverall är oslagbart! Sen hade jag 5-stjärningt sällskap med mig också så bara det var ju fantastiskt. 

- Träffa Moa såklart, det är så härligt med såna vänner som man inte träffar varje vecka men när man väl ses så är det precis som förr. Jag och Moa hängde mycket tillsammans i gymnasiet och spelade handboll tillsammans. 

 

 

 

och till veckan sämsta..

Som jag berättat tidigare för er upptäckte jag blocket nyligen (klart jag vet vad det är tidigare men jag har aldrig använt mig av det). Vilket fall, jag blev lite stissig och blev så glad över att jag lyckades sälja vår soffa via blocket. De jag inte tänkte på då, var att det var 6-7 veckors leveranstid på den nya soffan. Så här sitter vi nu, jag på en madrass och N i en solstol! Typiskt mig att bli lite för ivrig på saker och ting! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela