7:e plats

Publicerad 2015-12-31 15:23:23 i Gott & Blandat,

Nyårsbowlingen slutade på en sista plats för min del, den lyckliga vinnaren blev Andreas i år. Grattis till honom, jag får komma igen nästa år och jag känner för revansch redan imorgon! Nu väntar vi in våra gäster här hemma för att fira in 2016, jag är som vanligt laddad inför "nystarter". Ni som känner mig vet att jag älskar måndagar och ett nytt år känns nästan som en måndag - nytt år, nya möjligheter!! 

Enligt tradition!

Publicerad 2015-12-30 23:07:00 i Gott & Blandat,


Spenderat hela dagen på Scandinavium idag, tyvärr blev det inte riktigt det avslutet vi vill ha ikväll men lika och vinst i sudden får duga. Dessutom fullsatt och härlig stämning i Scandinavium! 
Nu blir det sängen, uppladdning inför nyårsfirandet imorgon tillsammans med våra goa vänner. Vi skall traditionsenligt kora 2015-års vinnare och aktiviteten blir bowling. Hur skall ni fira er nyår? 
 
Såhär såg det ut 2013, då spelades det hockey! Jag hoppas på bättre lycka imorgon än hur det gick här!
 
 
 
 

Svettigt värre!

Publicerad 2015-12-28 21:57:54 i Gott & Blandat,

 
Hemma efter en mysig kväll tillsammans med Marika och lilla Olle. Lyx att ha en vän som är lika intresserad av att se hockeyn som jag och som dess utom bor tvärs över gatan. Det blev ett svettigt slut på matchen men Frölunda vann tillslut med 3-2. Skönt, det blir mycket roligare och lättare att leva tillsammans med en hockeyspelar när det går bra. 

Nu blir det några avsnitt av New Girl innan jag myser ner i sängen, klockan ringer tidigt imorgon för jobb!

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela