Laddad för denna veckan!

Publicerad 2015-02-24 20:20:51 i Gott & Blandat,

Maten slukad, hockey på tv, jag är placerad i soffan och Katrin i Nickes fåtölj. Efter en intensiv jobbdag så kan det inte bli så mycket bättre.
 
Just nu jobbar jag med Gothenburg Horse Show. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, men jag har verkligen världens bästa jobb. Att få ha roligt och utvecklas är otroligt viktigt för mig samt att få möjlighet att ta mycket ansvar så jag kan inte ha det så mycket bättre. 

 
 
 
 

Två säsonger till i Frölunda! Lycka!

Publicerad 2015-02-24 09:17:11 i Gott & Blandat,

 
 
Igår blev det alltså klart att Nicklas stannar i två säsonger till i Frölunda, vilket känns alldeles underbart och fantastiskt. Jag är så stolt över honom att jag nästan spricker och såklart väldigt glad för hans och vår skull. 

Alla Hjärtans dag

Publicerad 2015-02-14 13:28:00 i Gott & Blandat,

N - Frida, hur tänker du för imorgon?
F - Vad är det imorgon? 
N - Du är så go va! 
F - Jag börjar tänka för mig själv (va är det jag har glömt?) N fyller inte år, inte hans föräldrar, inte mina heller, våra syskon, nähe? 
F - Åh, vad har jag glömt nu? 
N - Alla hjärtans dag imorgon..
F - Just de ja det är det ju..
 
Ibland tror jag N är förlovad med den mest otjejiga tjejen (i vissa fall). Men i såna här tillfällen tror jag han är ganska nöjd att det är mig han är tillsammans med och inte någon som går all in på dessa tillfällena. Ångestframkallande! Största anledningen varför vi inte brukar fira dessa dagarna är för att vi aldrig haft en matchfri dag någonsin på alla hjärtans dag. Var jag hemma så hade han bortamatch och tvärt om!
 
En gång smög jag ner ett TV-spel i hans väska på alla hjärtans dag (romantiskt?), det märkte han i bussen då kom han på vad han hade glömt och ringde en kompis som kom och lämnade blommor till mig. Haha, å roligt! Det är kärlek det. Hur gör ni med Alla hjärtans dag, är det en viktig dag för er?
 
 
Världens bästa och mest underbara kille!

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela