Nu går det fort!

Publicerad 2015-01-31 14:37:13 i Gott & Blandat,

På tal om att tiden går fort!
 
Tiden går i rasande fart just nu, januari är snart över och jag hinner liksom inte med allt jag vill göra, som vanligt! Jag har blivit faster till världens vackraste liten prins och jag har fyllt 25 år är lite av det som hänt under januari månad. 
 
Det är första gången jag kände av att jag faktiskt börjar bli "gammal". Åldern är bara en siffra och jag känner mig inte som 25, snarare som 35 år, 65 år och till och med 15 år ibland. Men 25, nä jag känner mig inte hemma alls!
 
... och på tal om att tiden går fort. Rebecca min barndomsvän la i veckan ut den här fantastiska bilden på facebook. Jag kan liksom inte sluta skratta, brorsan med 90-talets hetast frisyr: pottfrillan och jag som inte ens har tid att stå stilla för att ta en bild. Herregud!

Galan för idrottare!

Publicerad 2015-01-20 17:06:20 i Gott & Blandat,

 
 
Sallad till middag, man får passa på när mannen är borta. Tydligen är sallad och soppa ingen mat. 

Startade tidigt på jobbet idag och kom hem för en stund sedan, skall alldeles strax bänka mig framför tv:n och invänta Katrin som kommer senare. Ikväll spelar frölunda borta mot Kärpät, returmötet i semifinalen, Champions Hockey League. Håller tummarna för vinst, inför denna matchen leder dom med 4-2. 

Förresten någon som såg Irottsgalan igår? Jag satt som vanligt klistrad. Jag tycker att Peter Settman är fantastiskt rolig och gjorde det riktigt bra, ännu roligare är Björn Ferry. Han borde få vara konferencier nästa år. Tyckte underhållningen (nu var jag ju inte på plats) men från soffan kändes artisterna lite ur tiden. Jag skulle vilja se mer moderna och poppiga artister på scen. Gillade pastorn som höll sitt tal till årets ledare, även hyllningen till de bortgånga idrottarna under året, sen tycker jag att det var fantastiskt roligt och bra att Kiruna IF vann sportspegelns pris "för sitt mod att våga förändra". Mer sånt i idrottsvärlden, på något sätt vill jag ändå hoppas och tro att många inspireras av idrottare och om fler idrottare visar tydligt vad som är rätt och fel kan man alltid hoppas på ett bättre samhälle. 
 
idrottsgalan är ett sånt evenemang som jag drömmer om, någon gång i framtiden vill jag vara med och arrangera ett sådant fantastiskt event för alla våra idrottshjältar där ute!
 
 
 
 

Handboll och tv!

Publicerad 2015-01-18 19:51:56 i Gott & Blandat,


Mumsig pizza ala Lasse och handboll på tv. Ett bättre avslut på denna härliga söndag. 

Oplanerade söndagen blev till en städ och slängdag. Rensade i skåpen hemma och fixade med tvätt och annat som är skönt att bli av med innan ny vecka. 

Nu i veckan väntar mycket jobb, fokus på träning och ett spännande seminarium på fredag. Ska bli kul! 

 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela