På måndag börjar det!

Publicerad 2015-07-31 15:27:37 i Gott & Blandat,

 
Då var den igång igen, hockeyn alltså. Det är lyx på somrarna när man har så mycket tid tillsammans, bara att få somna i samma säng är ju helt underbart! 
 
På måndag drar den igång officiellt då är det ispremiär och alla som vill är välkomna. Kl 16:00 är insläppet och 17:00 drar det igång på riktigt, 3 augusti i Frölundaborg. Det brukar vara ganska mycket folk på dessa premiärerna, så det är roligt! Jag själv sviker och fokuserar på golfspelat istället. 
 
Vill ni veta mer om ispremiären, då kan ni gå in här!

Badkarsdrömmar?

Publicerad 2015-07-30 21:26:00 i Gott & Blandat,

 
 
Som sagt, jag går i inredningstankar! Jag har tagit N´s ord på allvar, jag har fria händer här hemma. Så nu håller jag på att sälja vårt badkar utan att han vet om det. Så skulle du eller om du vet någon annan som går i badkarsdrömmar så är det bara att kommentera nedan. 
 

En Ö

Publicerad 2015-07-30 16:14:21 i Gott & Blandat,

 
Underbar kväll på Kalvsund!
 
Efter jobbet i tisdags tog jag bilen ut till färgelägret i Torslanda. Vilket påminner mig om att det var väldigt längeseden jag var där, från att ha bott där i 20 år har jag på de senast fem åren besökt Torslanda ett fåtal gånger. Alla mina vänner har också flyttat in till stan så jag har liksom inget kvar att göra där. Vilket fall, jag träffade upp två kompisar och tog fägan över till Öckerö (?) där ifrån tog vi oss vidare till Kalvsund. En fin, liten färga tog oss vidare från öckerö till den lilla ön där bilar ej får vara och det tar 15 minuter att gå runt ön. Fantastiskt!!
 
Sara en vän till oss bjöd på god middag, och fantasiskt äpplepaj till efterrätt. Jag hade kunnat tänka mig att bo där alla dagar i veckan, men sen kommer jag på mig själv hur rastlös jag blir när jag inte har något att göra, så det är bäst jag stannar i stan ett tag till. Men längre fram i tiden då skulle jag verkligen vilja bo nära havet eller en sjö, hur gör barn som är uppväxta i stan när de vill bada? Jag har bott här i 5 år nu men de bästa jag hittat är sisjön och då får vi ta bilen dit, vad hände med cykeln till badet på 10 minuter liksom. Vart brukar ni bada? 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela