En Ö

Publicerad 2015-07-30 16:14:21 i Gott & Blandat,

 
Underbar kväll på Kalvsund!
 
Efter jobbet i tisdags tog jag bilen ut till färgelägret i Torslanda. Vilket påminner mig om att det var väldigt längeseden jag var där, från att ha bott där i 20 år har jag på de senast fem åren besökt Torslanda ett fåtal gånger. Alla mina vänner har också flyttat in till stan så jag har liksom inget kvar att göra där. Vilket fall, jag träffade upp två kompisar och tog fägan över till Öckerö (?) där ifrån tog vi oss vidare till Kalvsund. En fin, liten färga tog oss vidare från öckerö till den lilla ön där bilar ej får vara och det tar 15 minuter att gå runt ön. Fantastiskt!!
 
Sara en vän till oss bjöd på god middag, och fantasiskt äpplepaj till efterrätt. Jag hade kunnat tänka mig att bo där alla dagar i veckan, men sen kommer jag på mig själv hur rastlös jag blir när jag inte har något att göra, så det är bäst jag stannar i stan ett tag till. Men längre fram i tiden då skulle jag verkligen vilja bo nära havet eller en sjö, hur gör barn som är uppväxta i stan när de vill bada? Jag har bott här i 5 år nu men de bästa jag hittat är sisjön och då får vi ta bilen dit, vad hände med cykeln till badet på 10 minuter liksom. Vart brukar ni bada? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela