Inredningstankar!

Publicerad 2015-07-24 18:42:00 i Gott & Blandat,

Medan alla är inne i semestermood går jag i renoverings/inredningstankar. N har lämnat över veto till mig, vilket betyder att han längre inte har någon talan när det gäller inredning. Det blir helt enkelt bäst så! 
 
En dag när jag kom hem hade han sålt våran soffa, visserligen till en nära vän så det gjorde absolut inget. Men vem säljer soffan utan att ens nämna den till sin partner för det första? Efter detta var vi tvunga att spontanköpa en ny soffgrupp, visserligen en väldigt fin soffgrupp men jag var väldigt tveksam från första början. Nu tio månder senare har vå sålt den, till väldigt mycket mindre än vad vi betalade. Ja ni förstår, vem fan spontanköper en soffa?
 
Jag och N är väldigt olika där, jag vill helst kolla i alla butiker där de finns möjlighet att köpa soffor, sen kolla 2-3 gånger till innan jag bestämt mig. N går in i först bästa affär och säger, denna skall vi ha! 
 
Något liknande på bilderna skall köpas, jag tänker mig att de nya vardagsrummet skall gå i färgerna grått, svart, vitt. Jag har hittat en fåtölj jag vill ha i Skene, N totalvägrar att åka dit i helgen. Det känns som det krävs lite övertalning här i form av en golfrunda i Skene, någon som har nåt bra tips där vi kan stanna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela