Astrid Lindgrens Värld

Publicerad 2015-06-19 12:34:44 i Gott & Blandat,

Ni är en ändå ett par tappra läsare som hänger kvar här, kul! Synd att jag är bedrövlig på att leverera just nu.

Vi befinner oss nere i Smålands skogar nere i mysiga Vimmerby, där man tydligen kan köpa ett hus för 60 000, visserligen lite utanför stan men ändå!! De priserna i Göteborg får man knappt ett halvt kök för. Här är underbart, otroligt mysigt och vackert, och så mycket skog det finns här! Ibland kan jag få för mig att jag är en naturmänniska. Jag gillar skog, havet och sjöar men bara för några dagar, så det är nog bäst att jag håller mig till Göteborg.

Vi är alltså i Vimmerby över midsommarhelgen och besöker våra vänner. Igår tog vi en sväng till Astrid Lindgrens Värld, eller A L V som dom kallar det här och jag älskade det. Egentligen ville ja bara springa in i varje litet hus, men insåg att de såg lite väl töntigt ut. Alla kids mellan 2-5 år och en Frida på 25 år, iklädd alldeles för stor regnjacka. Vi avslutade besöket med pannkaksbuffé, Pippis berömda pannkakor och alla Astrid Lindgrens klassiker i en biosalong. Så underbart! 

 
Tog en fika hos Tant Berg på Bråkmakargatan. Lotta var en favorit hos mig när jag var yngre, Pippi också såklart. Vilken var/är din favorit? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela