Frukost & Frozen Yoghurt!

Publicerad 2015-05-21 15:14:53 i Gott & Blandat,

Ibland är det gött med vänner som tycker om samma saker som en själv. Det finns två saker som N totalvägrar följa med mig på när jag ber och det är:

1. Frukost på Le Petit (detta har blivit mitt och Jessicas favorithäng när hon är hemma)

2. Yoghurt Bar, en yoghurtglass på linnégatan. Han vägrar. Jag menar vad finns det där inne som man inte gillar! Fast när jag ser dessa bilderna så börjar jag förstå honom, det är godare än vad det ser ut! 
 

 
Jag kom precis hem från en glasstund på Linnégatan med Marika och Olle, mumsigt värre säger jag! 

En sväng till huvudstaden!

Publicerad 2015-05-21 09:03:14 i Gott & Blandat,

I fredags efter att N var klar med träningen hoppade vi in i bilen mot destination Stockholm för att hälsa på våra vänner Tompa och Carro. Konstigt nog har jag aldrig vart i Stockholm tidigare utan handbollssyfte men denna helgen lämnade vi klisterbollen hemma. Vi hade en fantastiskt mysig helg med god mat, shoppingtur, sitesing för att se gamla stan och slottet, så mysigt! Vet inte om det alltid är öppet för allmänheten men denna lördag var det de, så vi passade på att gå in en sväng. En perfekt helg med sällskap i världsklass. 
 
Jag läste någonstans på instagram att "de vänner man har roligast med är oftast de som befinner sig längst bort". För min del så befinner sig mina närmsta vänner i Mexico och Danmark och med de så ses vi ju inte allt för ofta, men det är också det som är de bästa med dessa vänner. Det spelar ingen roll hur långt de går mellan varven innan vi ses det är precis som vanligt nästa gång ändå. Okej, nu blev det ett sidospår, men ni förstår vart jag vill komma. Tompa och Carro befinner sig i Stockholm och vi i Göteborg, dvs långt bort från oss!

Alltså, att jag inte höll på att sjunka ner i jorden i söndags när vi gjorde frukost. Nog för att vi känner Tompa & Carro väldigt väl, men inte så väl att jag klappar Tommy på rumpan!!!! Carro, Tommy och Nicke stod i köket när jag kommer in och både T & N har gråa mjukisbyxor, T-shirt och keps bak & fram, in kommer jag och klappar lite lätt på vad jag tror är N´s rumpa, och precis när jag håller där och då, så ser jag att carro står på ena sidan och N på andra och börjar as garva. Att jag inte dog!! 
 
 
 
 

Stockholm över helgen!

Publicerad 2015-05-14 09:00:45 i Gott & Blandat,

 
Min hosta vägrar ge sig och jag håller på att bli tokig, nu skippar jag allt vad som är mediciner och tabletter och kör istället på massa, massa vatten, apelsiner och te. Tror att de löser de bättre, i alla fall vattnet, det brukar lösa det mesta. 
 
Idag bjussar Göteborg på strålande sol och jag får se om jag antingen åker ut till landet en sväng eller om jag blir hemma. Imorgon åker vi till Stockholm för att hälsa på våra goa vänner Tommy och carro och det skall bli så kul! Jag har aldrig varit i Stockholm förutom i deras handbollshallar (där jag besökt de flesta) så kom gärna med tips på vad vi inte får missa :) 

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela