Slipp tofsrand & håll håret på plats vid träning!

Publicerad 2015-05-04 18:04:04 i Gott & Blandat,


Måste tipsa er som tränar mycket eller ofta går med håret uppsatt! Den här hårtofsen eller ja hårring som de heter är fantastisk!

När jag klipper mig finns det ett önskemål från min sida och det är att håret skall vara så långt att jag får upp det i en tofs (gamla handbollstankar) just för att det är irriterande och jobbigt att stöka med hårnålar när man har nävarna fulla med klister. Som vanligt när det är dags att klippa mig är mitt hår slitet på precis samma ställe, nämligen vid "tofsranden". Men nu hoppas jag att den randen skall försvinna med mina nya hårringar, som inte skall slita så på håret som vanliga gummiband. 

Idag var jag och tränade och för första gången på länge lyckades håret sitta där de skulle under hela träningspasset. Alltså är detta ett hett tips till er som brukar ha håret uppsatt och har samma problem som mig med tofsranden eller att håret lätt åker ut.

Du hittar dom på Frölunda Torg Vacker för 49 kr. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela