Träningsplaner!

Publicerad 2015-10-27 21:14:08 i Gott & Blandat,

# 31 är iväg och spelar nu, håller tummarna för vinst!
 
Okej, Lets talk about this träningsläger som jag just nu är involverad i för fullt!

Har precis slukat ett hopplock från kylen, det blev en omelett, morötter, pizzasallad och salami, som sagt ett hopplock! Jag har helt slut efter ett crosspass som Maja tog med mig till idag. Igår startade vi dagen med ett yogapass, stel som en pinne som jag är blev även detta passet tufft. Idag bokade hon in mig på ett crosspass, imorgon blir det ännu ett crosspass och på torsdagmorgon 06,30 är det jag som sitter på en spinningcykel. Ja ni hör ju, hon kör med mig! Enveten som jag är hänger jag på och det är riktigt roligt, det är så mycket roligare att träna tillsammans med någon än ensam! så här är veckan planerad:
 
Måndag - Yoga
Tisdag - Crosstraining
Onsdag - Crosstraining
Torsdag - Spinning
Fredag - Oklart ännu
 
Jag skulle vilja testa hot yoga, det känns som det skulle kunna vara bra för mig. Har någon av er testat? Var det bra eller dåligt?

Träningsläger!

Publicerad 2015-10-25 18:22:47 i Gott & Blandat,

 
Long time no see! 
 
Sen i lördags förra veckan har jag haft fullt schema och det jag just nu prioriterar är sömn. Jag har känt mig lite lätt irriterad de senaste veckorna, jag ryter för fullt och jag känner verkligen inte igen mig själv! Försöker hitta tillbaka till den glada och energifyllda Frida och inser att jag det senaste har prioriterat bort det jag gillar, så nu blir det skärpning! Imorgon drar jag och min kollega igång årets träningsläger jag började med att boka av de två första träningspassen för en massage som jag hade glömt bort att jag bokat in, så det började ju kanonbra det här!
 
Så imorgon startar jag veckan med ett yogapass och efter jobbet åker jag och försöker få ordning på min rygg & nacke! Vad gör ni i veckan? 

Fotografering på schemat!

Publicerad 2015-10-17 09:47:16 i Gott & Blandat,

 
Lördag! Min lediga dag denna vecka och chans till att sova länge och jag vaknar 06:15 och kan såklart inte somna om. Bedrövligt! Är nog uppe i varv och har lite svårt för att slappna av. Idag står fotografering på schemat, jag håller på att plöja mitt minne till kameran och ladda batterierna för en sväng till trädgårn senare idag och fota våra vänner. Ska bli kul, lite nervös jag har ju bara foto själv hemma innan utan press men nu känner jag lite att de måste bli bra. Men det kommer gå strålande. Vad skall ni hitta på idag?

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela