Praktikant-Frida

Publicerad 2015-10-09 20:04:00 i Gott & Blandat,

Det är fredag, jag är ledig och jag njuter av en kväll tillsammans med N. Efter jobbet gick vi en sväng på stan, men båda kom fram till att det är goare att shoppa hemifrån soffan, så fick det blir. Soffan lockade mer och båda slocknade efter en stund, därefter har kvällen följts upp av storstädning och nu tacomys framför "Ett jobb för Carina Berg" (en av mina idoler, hon är Blondinbella är så coola)
Helgerna blir ju inte riktigt "heliga" på det sättet som när man jobbar måndag-fredag, för oss kan en onsdag vara som en lördag och en lördag blir en vardag. N har ju ett galet schema från augusti-april och jag som är i evenemangsbranschen brukar säga att jag jobbar när alla andra är lediga. Jag trivs med det, jag älskar att jobba och jag märker sån skillnad på mig om man jämför med praktikant-Frida för 2 år sedan. Får man säga att man är stolt över sig själv?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela