Drömmer mig bort, långt bort!

Publicerad 2015-09-20 17:29:00 i Gott & Blandat, Livet,


Jag är väl medveten om att hockeysäsongen precis har startat och att nästa gång vi kan göra en resa tillsammans blir först i april nästa år när Gothenburg Horse Show är genomfört och SHL-finalen är avgjord (räknar kallt med att det är Frölundas tur i år även om experterna säger annat). Först då kan vi åka, men då hoppas jag att jag kan få med mig N till Mexico! Kolla bilderna nedan, så underbart! 
 
Bilder från: Ving.se
 
Det tog mig 6,5 år att få med mig N på en resa som varade längre än en vecka och det blev till Thailand nu i våras. Jag älskar Thailand, N blev väldigt förtjust också och är helt inne på att vi åker dit nästa år igen. Jag är sugen på att se annat. Har någon av er besökt Mexico? Vart skall man åka? 
 
Förresten, jag sorterade alla bilderna på min kamera häromdagen och hittade den här fantastiska bilden! Två minuter efter bilden är tagen fick vi ta vårt pick&pack och springa upp till vår bungalow. Hur svenskt? Är man i Thailand så skall man ligga på stranden, oavsett vad! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela