Hatkärlek!

Publicerad 2015-09-19 18:08:00 i Gott & Blandat,

 
Det blev en lugn hemmakväll för min del, välbehövligt troligtvis men jäkligt tråkigt! När jag har mycket runt om mig i vardagen samt jobb känner jag hur ont jag får i axlar och rygg. När det är stress på jobbet blir min hållning katastrof och jag ser ut som en ungdomskillle som just växt 20 cm över sommaren. Vid de tillfällen är det jag och bollen på bilden som blir goda vänner, eller mer åt hatkärlek egentligen. Det rullas och det gnys men efter några minuter känns det genast mycket bättre.

 
Har ni testat en sån boll någon gång? Om inte så rekommenderar jag det. Det behöver inte vara exakt en sån här boll, du kan använda en liten golfboll eller tennisboll också (vilken boll som helst egentligen). Lägg den mot ryggen där du har ont och luta dig tillbaka antingen mot golvet eller mot soffan. Jag brukar ha den på kvällen när jag glor på tv, nytta med nöje! Jag lovar, det kommer göra ont men det kommer vara skönt efter!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela