Power-citat!

Publicerad 2015-09-07 22:00:00 i Energikicken,

Idag tog det stopp, allt som i vanliga fall är så roligt var inte det idag. Det är inte ofta men det händer ibland att jag får såna dagar då all min energi, mitt humör och min motivation försvinner för en dag. Oftast när jag vaknar dagen efter är jag mig själv igen då  energin sprudlar, motivationen är överflödig och humöret på topp igen. Men när det är dagar som idag gäller det att vara väl förberedd, då umgås jag med vänner och familj som ger mig energi. Jag läser bloggar med power-tjejer och så tittar jag tillbaka på min egen resa jag gjort de senaste åren och blir väldigt stolt över mig själv. Inget är omöjligt! 

Jag gillar citat som ”kan den personen, så kan väl jag också göra det” eller ”det går om du vill tillräckligt mycket”. Jag skulle helst vilja fylla hela vårt hem med power-citat men det får jag inte. N tycker det är skittöntigt medan jag blir inspirerad! Har ni något favoritcitat eller motto? När jag spelade handboll var det all in på ”skall du bli bäst får du träna bättre och hårdare än alla andra” det följer med mig än idag (jag kan till exempel aldrig fuska när jag tränar, skall man göra 60 situps så gör jag alltid fler än det bestämda antalet) även om jag inte spelar handboll längre så vill jag alltid prestera. Inom 10 år vill jag vara en av Sveriges bästa projektledare inom evenemang.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela