Så mycket kärlek och en kall ishall!

Publicerad 2015-09-10 20:30:39 i Gott & Blandat,

Fantastiska dagar med sällskap i världsklass. 

De senaste dagarna har jag haft uppbokade eftermiddagar. I tisdags fick jag och Nicke hänga med den här lilla dockan då morsan & farsan skulle på date. Ingen kunde vara gladare än oss för det. Igår spenderade vi kvällen i en 4-graders ishall, påpälsad med två tjocktröjor och en vinterjacka. Kållered-Vänersborg stod på schemat tillsammans med Oscar och Lisa. Kållered som förövrigt ser ut som Rangers och jag lätt blandade ihop deras namn, Kållered och Rangers alltså. Så när Lisa frågade vad det blå laget hette råkade jag säga Rangers!

Idag har jag vart med min underbara brorson, herregud att de kan finnas så mycket kärlek till en liten person. Vi har busat hela eftermiddagen, gungat, lekt med bollar, tittut, gosedjur och skrattat massor. Han är mitt allt verkligen, spelar ingen roll vilket humör jag är på, när jag träffar honom glömmer jag allt! Kärlek!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela