Sushi Night!

Publicerad 2015-09-04 22:46:21 i Gott & Blandat,

Sushi-kväll med Marika och lilla Olle! 
 
Kom precis hem från Marika och Olle som också är gräsänklingar denna helg. Grabbarna åker ju iväg titt som tätt då är det härligt att ha några vänner som bor i närheten. Ikväll blev det sushi för min del och pasta för Marika. Det är det bästa med Linné, bara på vår gata har vi en pizzeria, två italienska restauranger, en sushi, en thai, en kinesisk restaurang och två lite finare restauranger. Under oss har vi hemköp, så vi behöver aldrig gå hungriga och mitt emot oss bor Marika, Lasse och Olle. Lyx! 

På tv:n gick Twilight, andra filmen. Hur kan jag ha missat dessa filmerna? Ja, jag vet ju att dom har visats, men jag har missat att titta på dem. Marika fick förklara en hel del, som de flesta får göra när det ser på film med mig. Jag vill gärna veta allt innan det händer. Vad händer nu? Varför gör dom så? Hallå, vad gör dom? N är ju van, men de som inte brukar se film med mig kan nog bli lite smått galna. När Oliver var här en kväll utbrast han: Men Frida, titta på filmen så får du se! Va tyst nu! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela