Tips på poddar?

Publicerad 2015-09-18 13:33:47 i Gott & Blandat,

 
HELG! Hur underbart? 
 
Idag är jag ledig, jag har vart iväg på jobbresa och kom hem i onsdags natt. Jag blir alltid så inspirerad av att komma iväg och kommer oftast hem med alldeles för mycket energi och nya ideér. Att lyssna på personer som är grymma och duktga på sitt yrke är så coolt. Nu är jag helt inne på engelska. Jag har en förmåga att snöa mig in på saker, så när jag vill något så går jag all in.
 
Vilket fall, engelska it is! Jag känner mig hyffsat säker på engelska i både tal & skrift men jag vill bli ännu bättre. Jag har som mål att folk som inte känner mig skall inte förstå att engelska är mitt första språk. Så nu är det allt på engelska här hemma. Ett tag satt jag och lyssnade på poddar, då framförallt Filip & Frederiks podd (dom är så roliga) men det är lite väl mycket fokus på fula ord där. Så nu behöver jag er hjälp, lyssnar ni på poddar (engelsktalade då så klart) eller kanske något radioprogram som ni kan tipsa om?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela