Hockey-lördag!

Publicerad 2016-01-30 20:03:03 i Gott & Blandat,


Vinst med 3-2 till Frölunda, skönt! Rolig och fartfylld match trots få mål. 
 
Idag har jag haft en mysdag med en vän/kollega. Jag mötte upp henne för att sen ta oss vidare ner på stan. Liten shoppingrunda som sen avslutade vi på El Corazon, det blev en god hummersoppa med vitlöksbröd till det, Mums! Därefter storsade vi vidare till Scandinavium. Djurgården gästade och dem hade tagit med sig en stor klack! Häftig känsla i Scandinavium ikväll.

Ytlighet

Publicerad 2016-01-30 10:41:00 i Gott & Blandat,


Låt oss prata ytlighet, jag behöver ej hjälp. Jag går in i en sjukt intensiv jobbperiod framöver och känner jag mig själv rätt prioriterar jag sömn före skönhet. Så nu är det dags för ett par ögonfransar för min del, jag vet många duktiga fransstylister som använder sig av singles-metoden men jag vill testa volymfransar. Jag får en känsla av att denna metoden ser ut att hålla längre. Jag tappar mina fransar väldigt fort (naturliga cykeln) och för att hålla dem snygga får jag göra en påfyllning varannan vecka, därför skulle jag vilja testa volymfransar. 
  • Tips på duktiga fransstylister som gör volymfransar, gärna nära gbg.
  • Tips på frisör som är duktiga på blonda hårfärger.
Siingles-fransar av duktig Linn!

Laddar för boll!

Publicerad 2016-01-18 20:23:55 i Gott & Blandat,


Hej, hej, hallå! 
 
Jag och mannen sitter bänkade framför tv:n och är laddade för handboll! Sverige möter Tyskland ikväll 20,30. Det är roligt att se på landslaget, nu är man i den åldern att man känner några eller vet vilka dem är eftersom man varit på samma läger, cuper osv. 

Nu blir det lite fruktsallad, förkylningstider som det är så försöker vi som vanligt med allt för att hålla det borta! Vad är ert bästa förkylningstips?

Om

Min profilbild

Fridas Moln

Här hittar ni tjejen med stora drömmar & mål. Brinner för projektledning, evenemang och kommunikation. Kontakt: bjorkroth.frida@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela